+ Saps què penso els dies grisos? Que darrere els núvols foscos hi ha el cel blau d'un dia clar d'estiu.

diumenge, 18 d’abril del 2010

Les cançons i les seves lletres

Quants cops m'he dit a mi mateixa que m'havia d'aprendre la lletra de les cançons? Molts. Arrossego una llarga llista de cançons pendents d'aprendre'm-en la lletra.
En tots idiomes, però especialment en anglès. Suposo que per això a la imatge només hi he posat títols de cançons angleses. Perquè les espanyoles o catalanes me les acabo aprenent de tant escoltar-les, és el que té entendre el que diuen! Però amb les angleses... no puc. Sóc impossible. Em sembla que l'única cançó anglesa que em sé sencera és Lemon tree. I com m'agrada!
D'alguna cosa havia de servir que la sentís a cada maleïda hora d'anglès durant tot un curs, no? xD
M'agrada cantar les cançons i em fa molta ràbia no saber-me-les, perquè no les puc seguir. Per això sempre em dic que m'he d'aprendre les lletres, per poder gaudir més de les cançons. Però mai hi penso; ni tinc temps (ni ganes) de posar-m'hi. Sóc un desastre...

Ja que hi sóc, aprofito i avui faig una actualització completa: amb text, imatge i música. xP Després de tan de temps, no podia fer menys!

Petons!





PD: Ahir vaig tenir concert... Si aconsegueixo les fotos, parlaré de com va anar.
PD2: Si aquesta setmana he estat taaaan desconnectada és perquè HE TINGUT DUES FRANCESES A CASA! =O


+ Avui estic bé, amb molta son, però bé. =P

3 comentaris:

  1. jaja's tia ja m'has fet feliç amb la teva actualització: M'has posat la viva la vida!

    Encara que sigui amb lletra petita, esta!!! jaja's que bé, a mi tembé m'agrada, bé m'encata.
    Et recomano que escoltis la de Violet hill, no es gran cosa, però m'encanta i té molt de significat per a mi... ja 'toh explicaré pel msn,,, o a l'aula,,, o qui sap!

    jaja's mira tia si et vols viciar al Kingdom Hearts es igual que no tinguis play, Tens DS? doncs perfecte, sino, res. Jaja's.

    Ja em diras alguna cosa ¬¬ jeje's

    Petons wapa i viciat a lo que sigui, que aixo de viciar-se es com l'amor, pero no cal que siguis correspost per ser feliç.

    Vinga guapa ens veiem aquesta tarda.XD

    ResponElimina
  2. Doncs tia reponent a la teva pregunta, son les ganes de posar alguna cosa. Qualsevol cosa en serio, a qualsevol hora... M'entaca...

    Normalment m'agradaria penjar més sovint alguns escrits que son els que molen més, però la veritat es que em fot mol de pal i després m'haig de passar molta estona escribnt i escribint, per això... -El que faig es escriure quan puc a classe i despres intento passar els textos al bolg directament, pero igualment fa pal.

    Tia si tens ganes d'actualitzar actualitza i si no, no. Ara mateix no se si podre contrinuar actualitzant tant sovint perque estic amb un llibre super important de Stendalh i es molt llarg i com abans l'acabi millor.

    Doncs igualment que jo no vaig actualitzant et niré cumentant, perquè per això si que tinc temps... es pero que tu també ¬ ¬ jaja's

    vinga wapa ens veiem... bé, no ho se si ens veiem aquesta tarda perquè haig d'anar a les portes obertes del satorres que son a les sis i no se si sortire d'allà a l'hora,
    O sigui que putser no vinc, pero per si de cas, fins a la tarda.

    Vinga ara sí, adeu.

    ResponElimina
  3. tu ja saps que m'encata que veig que tens molts cumentaris, encara que tots siguim meus jaja's!XD

    ResponElimina