+ Saps què penso els dies grisos? Que darrere els núvols foscos hi ha el cel blau d'un dia clar d'estiu.

dissabte, 14 d’agost de 2010

Una consulta...


Faig un parèntesis de la meva absència estival per preguntar-vos una coseta. Per gairebé única vegada (poques vegades ho he fet, i encara menys ho he acabat) he acolorit un dibuix meu. A mà. El color que predomina és el taronja, però un taronja d'aquests... potents. xD El cas és que tenia l'idea de retallar el dibuix i enganxar-lo en una cartolina. En principi, la cartolina era taronja, però és que el taronja de la cartolina també és un taronja potent, i quan ho poso junt, trobo que queda massa... taronja. xD Així que la meva pregunta és: de quin color posaríeu la cartolina? 
 
Aquí us deixo la mostra del color que és, no us ensenyo tot el dibuix, ja ho faré més endavant. xP Ja aviso que no és gran cosa, però n'estic orgullosa, més que res perquè és dels poquíssims dibuixos que tinc que està pintat. U_____U

Espero les vostres respostes! ;D


PD: Blogger em té bastant amargada amb les complicacions de posar-hi imatge de qualitat i on et dongui la gana de l'entrada, em treu totes les ganes de posar-hi dibuixos i/o imatges. ¬¬

2 comentaris:

 1. - Taronja clar.
  - Groc, però també clar, no posis un de fort perque sino quedaria massa carregat.

  Pel tros que has posat es veu que el taronja es força fort i seria millor que la cartolina fos el meu fluixa millor (vull dir de color) perque si poses un color tant fort com el taronja que has pintat, el dibuix quedara massa carregat i fara mal als ulls.

  Vinga disfruta de lestiu, que jo no ho estic fent gens, estic passant molts mals dies...

  ResponElimina
 2. Estic d'acord amb Candara Yaren, amb un fons taronja clar o groc clar. També posaria un verd clar (la meva habitació está pintada de verd lima i les cortines son taronjes i queda genial).

  Quan acabis el dibuix, m'ho has de ensenyar !

  ResponElimina