+ Saps què penso els dies grisos? Que darrere els núvols foscos hi ha el cel blau d'un dia clar d'estiu.

dimarts, 21 de desembre de 2010

Ha plogut

M'agrada l'olor de l'asfalt mullat, de la pinassa xopa. M'agrada respirar l'aire fresc i humit. Al cel fosc s'hi endevinen núvols esquerdats, per les escletxes s'hi veu un cel d'un blau profund. M'agrada sentir la calma del capvespre, la solitud embolcalladora dels carrers  mullats i observar l'asfalt brillar sota la llum daurada dels fanals. Miro les llums de dins les cases, tan càlides; sento l'hivern a la pell, tan fred. L'aigua ha netejat els carrers, la ciutat brilla sota la pluja. L'aire reposa calmat i un silenci trencat pels cotxes llunyans s'escampa pels carrers tranquils.
Ha plogut, i ara ja només queda la calma després de la tempesta, les gotes damunt les plantes dels balcons i l'asfalt moll.

++++

És el que passa quan he d'anar pel carrer soleta a quarts de deu de la nit i ha plogut, que se m'acudeixen coses així... Sé que vaig dir que volia actualtizar més sovint, i que aquesta vegada no abandonaria tant el blog, però no sempre es pot fer...
Ahir vaig fer la carta als reis (que d'aquí res és Nadal!), al final vaig renunciar a l'ajuda econòmica per la càmera de fotos per demanar un parell de llibres i una tauleta gràfica (que la que tinc m'ha deixat penjada just quant em plantejava intentar fer alguna cosa amb cara i ulls...).

1 comentari:

  1. puf tia el temps que no em passava per aquí, a vegades em dones emveja jaja's

    A veure si m'arriva l'inspiracio i escric alguna cosa, la que sigui jaja's
    kisses

    ResponElimina