+ Saps què penso els dies grisos? Que darrere els núvols foscos hi ha el cel blau d'un dia clar d'estiu.

diumenge, 16 de gener del 2011

La Costa del silencio i altres



No em pregunteu per què penjo ara aquesta cançó, que no ho sé ni jo. Simplement, avui m'he llevat, i he recordat Mago de Oz, i he començat a buscar a l'Spotify... I ha estat com tornar un any enrere, quan escoltava els vídeos al Youtube, buscant d'un en un. M'he sorprès a mi mateixa al descobrir que encara em sé alguna de les lletres! No sé quan els vaig deixar de banda, als pobres, però el cert és que ho vaig fer. Així que avui m'he dedicat a tornar-los a escoltar, amb les seves melodies enganxoses i els crits del cantant. I m'he adonat que em segueixen agradant tant com abans. Podria posar moltes cançons seves, però seria saturar l'entrada de vídeos, i tampoc es tracta d'això... Així doncs, he triat la Costa del silencio, que em sembla una cançó preciosa i plena de força. Recordo que la vaig descobrir gràcies als nois del grup, que me la van passar, i a partir d'aquí, tota la resta. Com la de Hoy toca ser feliz, que és una dosi de postivisme directa a la vena. O La rosa de los vientos, una cançó preciosa. També he redescobert La voz dormida, que vaig tocar amb la flauta a l'orquestra de l'institut, i que tant m'agradava. I bé, Somewhere over the rainbow, que és una cançó que em toca la fibra la toqui qui la toqui i sigui la versió que sigui. 

Potser sembla una entrada estúpida, però necessitava recollir aquestes cançons totes juntes a algun lloc, i per alguna cosa el bloc és meu... xD

2 comentaris:

  1. aix, els adolescents som absurds...
    Tenim problemes morals i en comptes de mirar al nostre voltant, i veure que els altres tambe en tenen, el que fem es amagar-nos i patir. Jo crec que si parlessim mes del que ens preocupa, en comptes de parlar de coses tant superficials com el temps, no serien tan desgraciats i la vida seria molt millor dde pair.
    Pero l'home esta fet d'errors, i els errors estan fets per l'home.

    ResponElimina
  2. Com a mi em passa, tots els dies estic escoltant música i quan em ve una melodia al cap, que l'escoltava fa molt el busco per youtube i no saps el temps que ha passat fins l'última vegada, a vegades em posa una mica trist quan veig que ha pasat molt de temps ... Molt trist.

    Salutacions!

    ResponElimina