+ Saps què penso els dies grisos? Que darrere els núvols foscos hi ha el cel blau d'un dia clar d'estiu.

divendres, 9 de juliol del 2010

Les ganes se'm mengen...

No m'aguanto. Crec que em faré el blog personal en castellà abans de Setembre. xD Amb el Desván m'ho passo pipa, però tinc ganes de escriure també coses més personals, i no hi queden bé, al Desván. Així que ara mateix m'hi poso, i demà segur que ja pujo la primera entrada. És clar, com que estic de vacances i tinc temps de sobres... =P

Petons!


Felicitats, Alba! ♥ Avui és el TEU dia! ;)

3 comentaris:

  1. Oh! o sigui que otro eh...
    Pos espero que a part de ferten un de nou també continuis comentant me i actulitzant, que jo ja saps que mi foto tots els dies i quan et veig sempre et cumento... Yo ahi, al pie del cañon.

    Tinc molt de temps per poder traduir els meus textos pero el problema es que em mengen molt de temps i després no tinc temps per les meves altres coses, per això tinc alguns problemes.
    Intento actualitzar cada dia ara que estem vacances pero a vegades sem fa impossoble, encara que aixo sigui així, jo et comento iauglament okis?

    Vinga guapa aveure quan ens veiem...

    ResponElimina
  2. que com em van les vacances? bé, com si no han d'anar...

    Ahir vaig fer 16 anys i la veritat es que no noto la diferencia entre els 15 i els 16.
    Ara mateix, estic enfrancada en dos problemes: un, que me mare ma dit una cosa sobre un concurs literari que fan al CAP d'argentona i no se si presentar-mi, la veritat es que no tinc gaire temps per escriure'l, encara que aquests dies tinc molt de temps, però no sé si fer-lo o no.
    Segon: estic en un projecte pel saló del manga d'aquest any i tinc uns quants porblemes per poder-los solucionar. Pero aixo, estic tot el rato google va google viene i ara em adonat conte que potser si vaig al mataro park trobare el que busco, però no se del cert.
    També aquests dies estic continuant el meu projecte super especial (un relato) que el vaig continuant però em fa molta mandra escriure, encara que tingui idees estancades que m'agradaria escriure-hi.

    I a tu? que t'expliques de nou....?
    ¬¬ veig que encara que et cumenti i t'ho digui, tu passes una mica de mi....ACTUALITZA YA!! que m'agraden molt les teves actuus i no actulatizes gaire, se que fa pal, però despres veus els esforços i valen la pena.... jaja's

    vinga ara et deixo que em poso a solucionar els meus problemes, que quan els hi trobo solució, després se'm multipliquen els problemes.

    A VIVIR LA VIDA Y A COMPLICARTELA CADA VEZ MAS, QUE ES ASI COMO SE DISFRUTA MAS DE ELLA.

    ResponElimina
  3. pufff... ya em dira s a mi si atonta o no la calor... joder, que cada dia em fotu una becaina de quansi dues hores i em quedo tant panxa... jope que despres no hi qui foti res amb lu sobada que vaig.... jaja's

    Si, em vaig enterar que tocaves per les SAntes. Ho vaig veure posat a la web de les Santes i em vaig qeudar de pedra, si aconsegueixo anar amb algu taviso uqe hi vaig... jaja's

    m'encantaria veure't acutar...jaja's

    ResponElimina