+ Saps què penso els dies grisos? Que darrere els núvols foscos hi ha el cel blau d'un dia clar d'estiu.

dimarts, 18 de maig del 2010

Musicaula '10

Aquest cap de setmana l'he passat a Mallorca. Al primer concurs que faig amb el grup (em sembla), i espero que no hagi estat l'últim. Perquè ha estat una experiència única, i molt gratificant. A qui li importa passar o no passar? Hem guanyat molt més pel simple fet d'estar allà.
Deixo aquí un parell de fotos del concert, si en voleu veure més... aquí.

Els dos bufadors del grup. Em fa molta gràcia aquesta foto, ens va pillar als dos amb la mateixa cara. xD És el que té bufar!

M'agrada la foto, m'agrada la llum i m'agrada com queda la imatge en general. Serà de les poques que veureu que m'agradin on surti jo. =P La llum és preciosa, però el sol era una putada, perquè ens encegava.

I aquí tots saltant! Que bonic és ser jove... xD La catedral de Palma a darrere.
(Anda que no els va costar als pares aconseguir que "posesim" per una foto...)

I ja està.

++++++++++++

Si voleu més, us aguanteu. xDD
Sé que no és una entrada gaire profunda, ni treballada, ni res... Però volia posar-ho. xP
Si de cas, ja avisaré quan pengem els vídeos al myspace.

Petons!

PD: Per què no hi ha manera que es conservi la qualitat de les fotos quan les penjo al blog? T____T

7 comentaris:

  1. jaja's tia, vaya cara els aquests paletos d'aquí... jaja's

    i això, d'aquí aquesta cosa rara de comentaris...????? super raro... jo mu pusaria pero com se que ningu em parlaria i em psoaria a posar mes nerviossa del que em posu dons res... jaja's

    Ara que hi penso, els meus comens son sempre tant llargs, encara que no vulgui i els teus son super curts. no dic que no m'agradin, però no sé, ho trobo curios la facilitat que tinc per enrollar-me, no?

    jaja's ara et deixo que haig de fer homeworK!!!!

    ResponElimina
  2. jaja's tia gracies pel consell del cumentari, la veritat és que sento que estic deixant de disfrutar del meu blog, però ara tornaré a les andades i actualitzaré sempre amb una raó per davant.

    Tinc ganes de retornar a les meves històries que la que tinc està a mitges i la tinc a punt de flam i no vull que se'm passi.

    Tu continua animant-me com su saps perquè continui les meves peripecies pel blog i aconsegueixi més gent a que s'apunti a això del blog (si a tu no et fa res també a apuntar a amigues teves que es passin pel meu....)jaja's

    ResponElimina
  3. Júliaa!!
    Sóc la clàudia i tinc una molt bona notícia!
    Tinc un blog definitiu!
    Sisi, això és veritat!!
    Al cole ens han fet fer un treball d'un blog amb anglès i crec que el seguiré utiltzant després del treball::):):):)
    això que encara qe estigui en angles el pots seguir perquè es el meu blog definitiu!
    per cert, tinc moltissimes moltissimes ganes de veure't testimo"!

    ResponElimina
  4. ah, sí,...
    La foto es d'en Hawl... que crak... no em canso de mirar la peli, mira que es bona...
    doncs noia m'has de dir com ho fas per posar la musica, que me fotut un susto quan he obert el teu blog que quasi em moro.
    I aveure quan actualitzes eee... que deies que actualitzaries mes´...

    ResponElimina
  5. jopeee...¬¬ escolta... tens un altre blog??? passame'l eee... jaja's

    ResponElimina
  6. Aii, que maca, eh Júlia jaja Doncs concordo totalment lo que m'has dit. No has de tenir enveja, si em planetgo un futur fix es que no tinc l'oportunidad o les ganes de planetjar altres coses i només em centro en una cosa. És molt millor fer també altres coses, pero el tinc present.

    Envejo que tinguis tants somnis; actriu, dibuixant, ciéntifica, biòloga ... Aquests son futurs molt prometedors i molt bons. Segueix endavant Júlia, ja m'agradaria pensar igual que tu encara que siguis vaga :)

    ResponElimina
  7. escoltaaaa, que estic a classe,la la meva ultima classe del curs i de l'eso!!! Ets molt privilegiada que et pugui cumentar en una situacio com aquesta eee!! i a sobre ens veiem d'aqui poc!!! jaja's

    Ja em superes de molt amb cumentaris eee... es que tu coneixes molta gent ... jaja's i els animes a tenir blogs... que be... jo hu intento pero no ho aconsegueixo...bua!

    Vaya me de teclat... se mencalla. Pos res tia que estic molt cuntenta perqué per a mi ja san acabat les classes i he acabat l'eso... i ara em tecara batxi, pero aixo despres de les vacances eee... jaja's!

    Buenu ara actualitzo amb alguna cosa i ens veiem ara a laula eee.. jaja's que ve... dew wapa petons i cuidat

    ResponElimina