+ Saps què penso els dies grisos? Que darrere els núvols foscos hi ha el cel blau d'un dia clar d'estiu.

dilluns, 15 de març del 2010

CaixaFòrum i escultures


Avui hem anat d'excursió al CaixaFòrum i ens hem patejat mig Barcelona (vale, no x___P) per veure quatre escultures. Per sort, ha estat millor que la sortida dels transports (d'aquesta prefereixo no dir-ne res ¬¬ Vaya merda d'excursió!).
I, per mi, el millor moment ha estat a l'estona lliure del dinar (naturalment!). El parc era... genial, a mi m'ha enamorat, estàvem al solet, amb el bon dia que feia, la panxa plena, tranquilitat... Fantàstic.
M'agradaria tornar algun dia al parc aquest; és molt, però que molt, xulo. A mi m'ha encantat.

Si en el fons... tampoc ha estat tan malament!



PD: I aquí comença el meu propòsit (o més aviat varis propòsits xP) d'aprendre a utilitzar el Photoshop i d'actualitzar el blog amb més freqüència. :P
Hauria volgut posar abans la foto que ens vam fer la Clàudia i jo quan vaig anar a casa seva, però m'ha de passar les fotos (i la recepta d'un pastís bonísssim! :P).
PD2: No m'agrada la plantilla del blog... :/ Vull canviar-la, però tampoc m'agrada cap de les que hi ha... I no sé on trobar-ne una de ben xula! Crec que tinc la crisi amb el meu blog per la plantilla... :S
PD3: És igual de llarg el fragment dels post dates que l'actualització en si. xD

5 comentaris:

  1. sisi noia, ja era hora, que per culpa teva el meu blog estava solito...(sniff)

    però bé, si aquest out ha valgut d'alguna cosa, me'n alegro. Saps, jo també he anat d'excursió, però només al matí, a la tarda ha hagut insti (jopee)

    Pos jo ara mateix estic bé, he sortit de la setmana d'examens i només em queda fer una excursió més a BCN i acabar el putu treeball de reserca i fer el llibre de me iaia... BUFFF!!! si encara em queden coses!!!!
    buenu jo al meu rotllo i sigui con lo mio... jaja's

    ResponElimina
  2. ah... això que dius de la plantilla.... a mi també m'agradaria canviar-me'l però la veritat es que l'unic que m'agrada es el que tinc ara... algun lloc així de coses cxules, no em sabras pas cap? bé es igual...¬¬ fins dema wapa

    ResponElimina
  3. jaja's m'agrada posar-te comentaris a saco, així no et sents tant sola en el món i quan veus que te n'he posat un, sents que molta gent ha entrat al teu blog. El problema es després quan veus que tots son de la mateixa persona pesada que no para de rallar-te jaja's. i el millor és que aquesta persona pesada SÓC JO!!!!!

    DOncs si no t'agrada, et fots, ja le posat...

    ¬¬

    ResponElimina
  4. mira quina web tinc.... http://btemplates.com/


    P.D: per cert... quina cançó....?

    ResponElimina